Mamma till Alessandro

Loooong time

Hej allihopa! (Om det är några som  kikar in fortfarande haha)

Väldigt längesen det uppdaterades här nu, jag känner att varken tiden eller lusten riktigt finns. Ska uppdatera lite nu iaf om läget med Alessandro och allt. 

Alessandro har varit ledig nu i 3 veckor men på måndag börjar förskolan igen, hoppas det kommer gå bra, kan ju vara lite knivigt efter ledighet. Annars går det väl bra på förskolan, men jag förväntar mig mer av verksamheten den här terminen, jag hade överseende i och med att det var nytt under hösten men nu borde det komma i gång ordentligt. Alessandro pratar mer och mer, han har ju babblat hela tiden typ men man har inte riktigt förstått honom men nu är han verkligen tydlig med vad han vill ha och så. Härmar djurläten och säger en massa ord nu. 

Här hemma har det blivit lite utbytt i möbelväg, vi har sålt soffbord och tv-bänk och köpt nytt, jag är såå nöjd. Har även köpt en ny golvlampa (skatbo säger Boris), det var våran julklapp till varandra 🙂 och sen har det blivit nya fönsterlampor, matta och så! Fick så mycket fint när jag fyllde år och i julklapp så jag är verkligen nöjd! 

På jobbet rullar allt på, ny termin nu och det känns skönt. Vi får en drös nya barn efter att ha haft för några hela terminen så från och med nästa vecka blir det full fart. Inskolningar är rätt intensiva för man ger så himla mycket av sig själv hela tiden (info, visa runt osv.) så man är helt slut när föräldrarna går haha. Tur att jag har varit lite ledig, har jobbat 3 dagar på sammanslagning och det tänker jag inte göra om, usch o fy så rörigt det var, så jobbigt bara att julen i år infaller på helgen så man måste ta 8 dagar semester, det är nog omöjligt. Det blir ju en del semester i sommar både i juli och en vecka i augusti när vi ska gifta oss. 

På tal om giftermål så är vi i full planering, jag blir alldeles svettig när jag tänker att alla blickar kommer vara på mig den dagen, jag som inte gillar uppmärksamhet, kommer väl svimma haha. Snart dags att boka tid för att prova klänning, vet inte ens vad jag har för stil men jag har kollat ut några modeller som jag gillar. Hårdträningen ska dra i gång ordentligt nu också och kosten måste bättras, -10kg skulle vara grymt men jag fokuserar inte så mycket på vågen, måttbandet är viktigare. Det får nog vara allt för nu 🙂 

   
    
    
    
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. jillsandberg

  Vad roligt med bröllop, grattis!

  Kan tipsa om detox med något som heter C9.
  Har själv gjort det med bra resultat och där fokuserar man mer på måttbandet än vågen.
  Säg till då berättar jag mer om du vill.

  Ser att ni tagit bort spjälerna för er son, när gjorde ni det och hur fungerar det? Har funderat på att göra det för vår dotter som är född maj-14

  / Jill

stats