Mamma till Alessandro

Ny vecka! 

God morgon! 

Vaken med lille sjuklingen. Natten till fredag kom febern på besök och den är fortfarande kvar + hosta på det. Så jag har vabbat fredag och kommer göra det idag och imorgon också. Nu börjar jag känna mig dålig också, tränade igår och kände mig så jäkla torr i halsen efter men tänkte att det bara var luften där eller nåt, men nu har jag rethosta och ont i halsen så jag håller väl på att bli förkyld jag också 🙁 nu ska jag fortsätta mysa med min lille knähund, när man är sjuk är det mest famnen som gäller, men det är mysigt, om några dagar är det nog full fart igen 🙂 

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats